Restaurering og Reparation

Værkstedet udfører reparation og restaurering af næsten enhver form for keramik, keramiske antikviteter, samlerobjekter, kunstværker, statuer eller skulpturer, og skaderne kan være alt lige fra hårfine revner til nærmest knuste figuriner og skulpturer. Hvis genstanden mangler en eller flere brudstykker, kan Svane Keramik eftergøre det manglende materiale og glasur og genskabe det oprindelige udseende.

Som udøvende pottemager er jeg ofte også i stand til at fremstille replikas af ødelagt keramik eller sågar fået lave kopier i form af afstøbninger af genstande. Om ønsket kan der efterfølgende udstøbes i ler, gips eller epoxy eller formidles udstøbning i bronze i kraft af samarbejdspartner.

I eget produktionsværksted er de aktuelt en størrelsesgrænse på ca. 38 cm i diameter for færdigt produkt i kraft af keramikovnens størrelse.

I 2020 udvidede værkstedet sin maskinpark med mikroskoper, glødeovne, frysetørrer og meget andet, og er nu ikke kun et keramikværksted, men et fuldt udstyret kulturhistorisk konserveringsværksted. Se mere på Konserveringssiden.