Salg

Der er ingen butik som sådan tilknyttet værkstedet. I det omfang værkstedet har specielle ting til salg, vil dette blive annonceret her på salgssiden.

Som oftest er jeg dog så langt bagud i mine bestillinger, eller travlt optaget af restaureringsopgaver, at meget lidt faktisk når salgssiden her på websiden. I almindelighed kan der forespørges om specielle ting via kontaktformularen eller personligt/telefonisk.
Priserne er ab værksted og evt. forsendelse er PostDanmarks takster og for købers regning.

Mikroskopiske fortællinger
Mikroskopet er et fantastisk analyseredskab, men ud over det er rent videnskabelige har mange mikroskopbileder også har nogle grafiske og æstetiske kvaliteter i sig selv. Den lille verden er skjult for de fleste – og ja ofte ligefrem uforståelig uden en forklaring fra fagfolk, men mikrobillederne behøver måske ikke altid en naturvidenskabelig tør forklaring, for at man kan nyde dem for det de også er: Æstetiske vidnesbyrd om en usynlig verden. Tæt på os, uset af de fleste og dog hele tiden present, men uden det rette udstyr lige så utilgængeligt som de fjerneste egne af universet.
Billederne er fotoprint i A4 størrelse og rammen måler 31,5 x 41,5 cm. De kan købes enten direkte (+ forsendelse) her fra hjemmesiden (send en besked via kontaktformularen), eller som ovenfor nævnt i Galleri Salt.
Printene vil blive trykt i nummererede og signerede eksemplarer.
Klik på det enkelte billede for en beskrivelse, eller download pdf med udvidede forklaringer og planer for næste hold billeder her